Livrarea si plata comenzilor

Livrarea comenzilor

Beneficiati de transport GRATUIT pentru comenzile incepand de la 200 lei (doar pe teritoriul Romaniei).  Exceptie! Comenzile care utilizeaza voucher cadou sau coduri promotionale nu sunt luate in considerare la valoarea cosului atunci cand se calculeaza transportul gratuit.
Expedierea standard a produselor se face prin curier rapid. Taxa de livrare este de 16.80 lei pe teritoriul Romaniei Vei primi coletul in aprox 2-3 zile lucratoare, dar marea majoritate a pachetelor ajung intr-o zi, maxim doua zile lucratoare.  Curierul livreaza in general intre orele 9-17. Ganditi-va la acest interval orar atunci cand alegeti adresa de livrare pentru a a maximiza sansele sa fiti gasit la adresa.
Taxele de livrare sunt trecute pe factura. Veti avea de achitat doar suma de ramburs (atunci cand aveti comanda cu plata ramburs) si nici o alta taxa suplimentara catre curier.

Pentru opțiunea de livrare în easybox, clientul poartă responsabilitatea easybox-ului selectat. Din păcate, nu putem face modificări în alegerea easybox-ului, această opțiune revenind exclusiv clienților.

Anularea comenzii

Vă puteți anula comanda trimițând un e-mail la hello@dodoli.ro atâta timp cât comanda dumneavoastră nu a fost finalizată.
Dacă comanda dumneavoastră a fost finalizată (ați primit e-mailul cu finalizare a comenzii) înseamnă că nu vă putem anula comanda deoarece este deja la curier și se află în drum spre adresa finală.
Dacă nu doriți să primiți comanda pe care ați plasat-o și nu o puteți anula la timp, costurile de transport vor fi reținute din plata dvs. Deasemenea, în cazul în care datele de contact și livrare nu sunt corecte (număr de telefon, e-mail, easybox-ul dorit, adresă de livrare) și din această cauză nu se poate efectua livrarea, taxa de livrare va fi reținută din suma plătită, iar dacă doriți să livrăm din nou comanda cu datele corecte, veți achita din nou taxa de transport.
Credem în responsabilitatea pentru acțiunile noastre și în responsabilitatea pentru impactul pe care îl avem asupra mediului, așa că vă rugăm să comandați dacă sunteți sigur că doriți să primiți produsele și să vă asigurați că datele de livrare sunt cele corecte.
Dacă ați ales să plătiți la curier, la sosirea coletului și nu ați ridicat comanda, nu veți mai avea disponibilă această opțiune de plată. Deci, dacă tot doriți să cumpărați ceva din magazinul nostru online, va fi necesară plata în avans.

Plata pentru comenzi

Puteti plati ramburs, prin transfer bancar sau online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard). Alegeti modalitatea de plata in pasul 2 din formularul de comanda. 

Ramburs
La primirea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate (care include taxele de expediere), suma fiind exact cea care v-a fost confirmata dupa efectuarea comenzii pe site, sau telefonic daca ati vorbit cu un reprezentat Dodoli.

Transfer bancar
Plata prin transfer bancar se face prin utilizarea datelor bancare primite dupa selectarea acestei modalitati de plata. Veti efectua plata folosind numarul comenzii de pe site in detaliile platii. Livrarea produselor se face dupa receptionarea banilor in contul nostru. Termenul pentru efectuarea transferului este de maxim 3 zile lucratoare. Comenzile care nu se incadreaza in termen vor fi anulate.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)
Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa / Visa Electron si Mastercard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. IMPORTANT! Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Reclamatii

Daca descoperiti ceva in neregula legat de continutul pachetului sau legat de factura fiscala va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile lucratoare de la primirea coletului. Noi ne dam toata silinta si facem tot posibilul sa evitam orice eroare, dar greseli mai apar. Va asiguram ca vom remedia de urgenta orice eroare care ne apartine, astfel incat sa reducem la minim neplacerile create.