Diversificare mai ușoară cu veselă specială pentru bebeluși

Diversificare mai ușoară cu veselă specială pentru bebeluși

Indiferent ce modalitate de diversificare te gândești să alegi pentru bebelușul tău (clasică sau autodiversificare BLW) este bine să pornești la drum cu vesela potrivită. Alege bolul, farfuria, tacâmurile și baveta care vor ajuta bebelușul, dar și pe tine.

De ce contează vesela pe care o alegi pentru diversificare? Pentru că, în general, odată cu diversificarea, părintele se va lovi de următoarele probleme:

– lipsa de interes a bebelușului pentru mâncarea din farfurie

– multă murdărie de strâns și curățat la fiecare masă

Vei face pași importanți în rezolvarea ambelor probleme cu doar câteva produse simple și eficiente, gândite special pentru diversificare.

Stârnește interesul bebelușului pentru mâncarea din farfurie

Diversificarea înseamnă în primul experiențe noi. Bebelușul trebuie să intre în contact cu acest nou concept uimitor, mâncarea solidă. Și ce modalitate mai bună de a face experiențele noi interesante decât prin joacă? Cum poți face acest lucru? Vei începe această nouă aventură cu joacă si voie bună la ora mesei alegând farfuria, bolul și tacâmurile care vor stârni interesul bebelușul și pe care bebelușul să le vadă ca pe jucării. Atunci și ora mesei va fi așteptată cu multă încântare.

Ține murdăria și stresul la minim

Murdăria este altă mare problemă a diversificării copiilor. Sigur, este sănătos ca cei mici să se joace cu mâncarea, să experimenteze, dar pentru părinți această joacă se traduce în murdărie și stres. Există soluții.

Este foarte important ca bolul și farfuria să nu ajungă imediat pe podea sau în capul bebelușului (sau al părintelui). Bolurile și farfuriile Dodoli pentru diversificare sunt dotate cu o ventuză anti-alunecare din silicon care se fixează pe suprafețele lucioase și nu permite răsturnarea farfuriei de pe scaunul de masă al bebelușului.

Combină bolul și farfuria pentru diversificare cu o bavetă cu buzunar pentru colectarea resturilor.

Bolul, farfuria și tacâmurile pentru diversificare au multe alte avantaje

  • lingurița pentru diversificare este ușoară și are vârful din silicon moale pentru ca bebelușul să o poată folosi fără să-și rănească gingiile si dintisorii.
  • tacâmurile din silicon speciale pentru începutul diversificării au mărimea și materialul ideal pentru a obișnui bebelușii cu folosirea tacâmurilor.
  • farfuria compartimentată îți va aminti constant că este bine să oferi alimente diverse la fiecare masă.
  • dimensiunile bolului și farfuriei sunt pe măsura porțiilor pe care bebelușii ar trebui să le primească. Atenție, nu am spus neapărat să le consume 🙂 .
  • este recomandat să obișnuim copiii cu farfurii sau boluri de la începutul introducerii alimentelor.
  • chiar dacă au forme simpatice și interesante pentru bebeluși, culorile sunt neutre și nu suprastimulează copilul.
  • sunt foarte rezistente. Fie din bambus sau silicon, vesela pentru diversificare este construită sa reziste la inevitabilele scăpări sau lovituri.
  • nu conțin substanțe toxice. Contrar plasticului, siliconul și bambusul nu elimină particule toxice.

Zâmbete și îmbrățișări de la Dodoli – Roxana, Alex & Oli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.