Despre noi

Cum a inceput totul

Povestea Dodoli a inceput in 2017, odata cu venirea pe lume a fetitei noastre. Ca tineri parinti cu un stil de viata agitat si aglomerat, am inceput sa ne documentam si sa cautam retete si modalitati sanatoase, dar si practice, de a servi masa copilasul nostru. Atunci am observat o lipsa serioasa pe piata din Romania de vase durabile, practice si ecologice pentru copii si bebelusi. Ca parinti, petrecem foarte mult timp pentru a gasi cele mai bune ingrediente, pentru a pregati mesele copiilor nostri, insa ce optiuni pentru o servire sanatoasa exista?

Cautand un raspuns la intrebarea de mai sus, am facut o lista de criterii clare pe care vesela perfecta pentru bebelusi trebuie sa le indeplineasca: constructie din materiale sanatoase, durabile, ecologice si sustenabile, usor de folosit de catre copii, usor de intretinut de catre parinti. In plus, experienta dobandita cu micuta noastra ne-a invatat ca atunci cand vine ora mesei totul se transforma intr-o aventura foarte murdara, deci un sistem de fixare a veselei este esential.

După ce am tot cautat pe piata din Romania timp de mai bine de jumatate de an produsele de care aveam nevoie si nu am gasit nimic apropiat cerintelor noastre, am decis sa fim noi cei care raspund acestei nevoi. Asa a luat nastere brandul Dodoli.

Ce oferim?

Obiectivul Dodoli este de a pune la dispozitia parintilor si copiilor produse practice si sanatoase, usor de integrat in orice stil de viata, care incurajeaza dezvoltarea copiilor, toate acestea cu grija si respect pentru mediul inconjurator.

Colectia noastra include boluri, farfurii, pahare si lingurite pentru bebelusi si copii mici, iar alte produse noi si inovatoare sunt in curs de dezvolvare. Toate produsele sunt fabricate din bambus organic si silicon alimentar de cea mai buna calitate, sunt perfecte pentru uz zilnic si nu dauneaza.

Bolurile si farfuriile Dodoli sunt construite cu un mecanism inovator Airtight-Lock. Mecanismul consta intr-o baza de silicon care adera foarte puternic de orice suprafata plana dura. Prin presarea pe suprafata, baza si vasul raman fixate pe pozitie, reducand la minim sansele rasturnarii vasului. Rezultatul este ca servirea mesei se transforma intr-o experienta mult comoda si mai putin dezordonata si stresanta pentru parinti.

Linguritele sunt, de asemenea, fabricate din bambus organic, usor de manuit, iar varful este din acelasi silicon premium, astfel incat copiii dumneavoastra pot manca in siguranta si se pot juca cu ele, fara teama ca isi vor rani gingiile sau dintisorii.

Paharele si canitele de antrenament sunt fabricate din bambus organic si dispun de manere dimensionate corespunzator, pentru a putea fi manuite usor de cei mici.

De ce bambus?

Sustinem reducerea deseurilor si promovam materialele sustenabile.

Bambusul este un material natural, organic, biodegradabil.

Spre deosebire de plastic, bambusul nu contine BPA, PVC, ftalat sau alte substante care nu sunt sigure pentru copii.

Daca alegeti bambusul ajutati planeta

Bambusul este anti-bacterian si anti-fungic. In medicina traditionala chinezeasca bambusul este folosit pentru tratarea infectiilor.

Bambusul, denumit si „Arborele de fier”, cantareste foarte putin, dar este surprinzator de puternic si durabil.

Va multumim

Roxana & Alex