Clauze si conditii generale

Cine suntem

DODOLI este o marca a S.C. OMEGA SERV S.R.L. Sediul nostru social este pe Strada Cumpenei nr. 8BIS-10, Constanta, jud. Constanta, Romania, cod postal 900147. Suntem inregistrati la Registrul Comertului cu J13/1208/1996 – CUI RO8364350. Ne puteti contacta prin email la hello@dodoli.ro sau prin telefon la numarul 0749 22 22 17.

Drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site-ului dodoli.ro ( imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate ) este integral proprietatea OMEGA SERV SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul OMEGA SERV SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Inregistrarea ca utilizator

Pentru a va crea un cont pe site, va rugam sa folositi o adresa de e-mail valida.

Pretul unei achizitii

Pretul final platit de dvs. pentru o comanda este format din: pretul produsului + cheltuielile de expeditie aferente. Cheltuielile de expeditie sunt detaliate si prezentate pe site, in formularul de comanda, inainte de finalizarea comenzii.

Toate preturile aferente produselor comercializate prin intermediul site-ului dodoli.ro sunt exprimate in RON si contin T.V.A. , conform prevederilor legale in vigoare.

Comanda fara cont utilizator

Puteti plasa o comanda si fara a avea un cont activ pe site. Vom avea nevoie sa ne furnizati datele necesare pentru prelucrarea comenzii (nume, adresa de facturare si livrare, numar de telefon si adresa de email valida).
Prin finalizarea comenzii garantati ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar nu ne asumam raspunderea pentru orice consecinta cauzata de aceste erori (ca de exemplu, dar fara a se limita doar la aceste exemple, comanda expediata la adresa gresita, intarzierea livrarii, nelivrarea, etc). Prin finalizarea comenzii va dati acordul ca un reprezentant dodoli.ro sa va contacteze prin orice mijloc disponibil (e-mail/ telefon / mesagerie online) pentru confirmarea si prelucrarea comenzii. Confirmarea privind livrarea produselor comandate se va realiza in maxim 2 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii pe site.

Livrarea comenzilor si modalitati de plata

Puteti afla toate informatiile legate de livrarea comenzilor si modalitatile de plata in sectiunea dedicata pe site, “Livrarea si plata”.

Garantie produse

Produsele Dodoli sunt produse de uz casnic care nu beneficiaza de garantie, ci de politica de retur. Fiecare produs Dodoli este inspectat inainte de livrare pentru depistarea posibilelor defecte de fabricatie. Orice client care primeste produse cu probleme sau defecte de fabricatie poate solicita returul acestora in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produselor, prin demararea procedurii de “Retur produse“.

Retur produse

Conditiile de retur, precum si formularul de retur sunt detaliate pe site, pagina Contact, sectiunea “Retur produse”.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Ne angajam sa protejam datele personale si sa le folosim responsabil, cu acordul tau. De asemenea, dodoli.ro foloseste cookie-uri. Puteti citi mai multe despre politica de procesare a datelor cu caracter personal si despre cookie-uri in sectiunea “Prelucrarea datelor cu caracter personal”.