Brioșe cu spanac

Brioșe cu spanac

Delicioase și pline de legume, sunt ideale pentru un prânz în familie sau o gustare de după amiază. 🙂 ⁣⁣
Din aceste ingrediente ne ies 12 brioșe pe care le putem păstra la frigider, într-un borcan închis ermetic timp de 3 zile. Pot fi păstrate și la congelator după coacere și răcire completă. Pentru a le dezgheța, pur și simplu le lăsați la temperatura camerei pentru câteva ore sau peste noapte.⁣⁣

Ingrediente ⁣

  • 2 ouă medii⁣⁣
  • 150 ml lapte de vacă sau vegetal ⁣⁣
  • 75 g unt nesărat, topit⁣⁣
  • 150 g brânză Cheddar rasă ⁣⁣
  • 1 fir de ceapă verde, tocat⁣⁣
  • 75 g spanac baby, tocat ⁣⁣
  • 1/2 ardei roșu, mărunțit⁣⁣
  • 250 g făină tip 650 ⁣⁣

Preparare ⁣⁣

🔸 Preîncălziți cuptorul la 180c și așezați 12 hârtii speciale într-o tavă pentru brioșe, sau folosiți forme pentru brioșe din silicon. ⁣
🔸 Bateți ouăle într-un bol mare și adăugați untul topit și laptele. Adăugați brânza rasă, ardeii, spanacul și ceapa .⁣⁣
🔸 La final adăugați făina și amestecați .⁣⁣
🔸 Împărțiți aluatul în mod egal în cele 12 brioșe, și coaceți timp de 20-25 minute la cuptor

Lasă-ne un comentariu dacă încerci rețeta 🙂 ⁣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *