Briose cu spanac

Briose cu spanac

Delicioase si pline de legume, sunt ideale pentru un pranz in familie sau o gustare de dupa amiaza. 🙂 ⁣⁣
Din aceste ingrediente ne ies 12 briose pe care le putem pastra la frigider, intr-un borcan inchis ermetic timp de 3 zile. Ele pot fi pastrate si la congelator dupa coacere si racire completa. Pentru a le dezgheta, pur si simplu le lasati la temperatura camerei pentru cateva ore sau peste noapte.⁣⁣
⁣ ⁣⁣
Ingrediente ⁣⁣
🔸 2 oua medii⁣⁣
🔸 150 ml lapte ⁣⁣
🔸 75 g unt nesarat, topit⁣⁣
🔸 150 g branza Cheddar rasa ⁣⁣
🔸 1 fir de ceapa verde, tocat⁣⁣
🔸 75 g spanac baby, tocat ⁣⁣
🔸 1/2 ardei rosu, maruntit⁣⁣
🔸 250 g faina tip 650 ⁣⁣
⁣⁣
Preparare ⁣⁣
🔸 Preincalziti cuptorul la 180c si asezati 12 hartii speciale intr-o tava pentru briose, sau folositi forme pentru briose silicon. ⁣
🔸 Bateti ouale intr-un bol mare si adaugati untul topit si laptele. Adaugati branza rasa, ardeii, spanacul si ceapa .⁣⁣
🔸 La final adaugati faina si amestecati .⁣⁣
🔸 Impartiti aluatul in mod egal in cele 12 briose, si coaceti timp de 20-25 minute la cuptor. ( sunt gata atunci cand o scobitoare infipta in mijlocul unei briose iese uscata )⁣⁣

Lasa-ne un comentariu daca incerci reteta 🙂 ⁣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *