5 cadouri speciale pentru botez

cadou special pentru botez

5 cadouri speciale pentru botez

Botezul este o celebrare a credinței și un moment foarte important atât pentru bebeluș, cât și pentru cei apropiați lui. Dacă unele obiceiuri pot varia în funcție de religia sau de zona în care s-a născut bebelușul, un lucru este mereu sigur. Dorința părinților, nașilor , bunicilor și apropiaților de a oferi micuței sau micuțului cadouri frumoase, dar mai ales utile.

Din punctul nostru de vedere, un cadou special trebuie să fie îndrăgit de bebeluș și să îi ajute pe noii părinți în perioada dificilă ce urmează.

Pentru cei aflați în căutarea unui astfel de cadou am făcut o selecție de 5 produse interesante, practice și la prețuri accesibile, potrivite atât pentru fetițe cât și pentru băieți. Aceste 5 cadouri îi vor însoți în primii ani de viață prin joacă și utilitate.

1. Prosop din fibră de bambus cu glugă

Gășiți AICI mai multe modele și culori, pentru fetițe și băieți

După băiță vine acel moment delicat în care bebelușul trebuie să iasă din apa caldă. Brrr… frig și mult plâns! Prosopul Dodoli din fibră de bambus cu glugă a fost conceput exact pentru aceste momente. 

Fibra de bambus este un material natural, extrem de moale și delicat cu pielea bebelușului. Este dificil de explicat cât de fin și plăcut este prosopul la atingere până când nu încerci cu mâna ta. Pe lângă faptul că este foarte moale, fibra de bambus are și alte proprietăți superioare bumbacului clasic. Absoarbe umezeala mult mai repede, se usucă mult mai repede, deci păstrează și căldura foarte bine.

În plus, față de bumbac, fibra de bambus are o rezistență sporită și durata de viață mai lungă, deci prosopul poate fi spălat des și folosit zilnic. Gluga simpatică va transforma bebelușul într-un animăluț drăgălaș după fiecare băiță.

Prosopul are dimensiuni generoase și va însoți copilașul de la naștere până la vârsta de 3-4 ani. 

2. Lavete universale din fibră de bambus

Pachetul conține 6 lavete de 25x25cm

Nou născuții au pielea foarte sensibilă deoarece stratul superior al pielii este mult mai subțire decât cel al adulților. Din acest motiv, când vorbim de igiena bebelușilor, trebuie evitată utilizarea de șervețele și prosoape aspre.

În schimb, vă sugerăm lavetele reutilizabile din fibră de bambus Dodoli. Sunt extrem de moi, foarte rezistente și ușor de spălat. Le puteți folosi în timpul băiței bebelușului pentru o curățare delicată, pentru ștergerea nasului, spălarea feței, practic orice ține de igiena corpului. 

Lavetele se spală ușor la mașina de spălat și se usucă rapid. Au o viață lungă și vor însoți copiii în primii ani de viață. În plus, sunt o alternativă eco-friendly pentru clasicele șervețele umede.

3. Păturică din muselină

paturica muselina din fibra de bambus pentru bebelusi si copii teepee

O păturică de calitate este indispensabilă pentru orice bebeluș. Păturica Dodoli este atât de moale și poate fi folosită în așa multe moduri, încât are șanse mari să devină preferata copilașului.

Poate va întrebați ce este muselina?

Muselina Dodoli este un material extrem de fin și foarte bine ventilat, produs dintr-un amestec de 70% fibră de bambus și 30% bumbac.

O păturică din această muselină este extrem de utilă, putând fi folosită în diferite moduri practice: înfășat, protecție pentru cărucior, învelit sau ca și prosop. Acasă, la plimbare, la plajă sau piscină. Dimensiunile sunt generoase, 120 x 120 cm, deci păturica va putea fi folosită mulți ani.

4. Set de masă din bambus pentru diversificare (bol, farfurie și linguriță)

Diversificarea este o etapă extrem de importantă, dar și stresantă, în viața unei familii.

Acest set de masă va fi de un real ajutor. În primul rând garantează mult mai puțină murdărie în timpul mesei. Bolul și farfuria sunt dotate cu o ventuză care fixează vesela foarte bine de masa bebelușului, evitând răsturnarea sau alunecarea (voită sau întâmplătoare 🙃 ). Mai puțină murdărie de strâns, mai puțin stres. 

Apoi, formele simpatice vor transforma ora mesei într-o joacă. Vor fi mult mai ușor de oferit bebelușului acele alimente sănătoase cu care trebuie să se obișnuiască. În al treilea rând, lingurița din bambus este foarte ușor de mânuit de bebeluși și are vârful din silicon moale, delicat cu gingiile și dințișorii.

Mesele vor fi prilej de bucurie pentru bebeluș. Va învăța să mănânce de la cei mai mari și își va exersa îndemânarea și coordonarea. Cât despre modele…gășiți în oferta noastră o varietate de animăluțe ce stârnesc imaginația și creează povești în farfurie pentru cei mici. 

5. Pahar cu cioc anti-scurgere

Copiii mici răstoarnă, trântesc și scapă pe jos. Este perfect normal și în regulă. Dar ce spuneți de o soluție mai eficientă de a oferi apă copilașului decât clasicele cănițe din plastic? 

Paharul Dodoli este confecționat din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate și se transformă în câteva secunde dintr-un pahar normal (dar indestructibil) într-o cană cu cioc din care lichidul nu se varsă.

Ciocul este produs din silicon alimentar și se aplică ușor pe buza paharului. Când doriți să scoateți ciocul trebuie doar să ridicați de marcajul special, iar când copilașul crește veți putea folosi în continuare paharul. 

Paharele sunt disponibile în mai multe variante de culori vesele și ne ajută să mai facem un pas către eliminarea produselor din plastic.

Dacă sugestiile noastre vi s-au părut interesante, vă invitam să ne urmăriți paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu cele mai noi produse potrivite pentru micuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.